post id: 4753
  cats: 1
  out: 1
  tn: https://loremflickr.com/960/480/nature,sky,clouds?lock=4753
 
Aktuellt, Medlemsnytt, Uppsala

Lokalavdelning i Uppsala

Den 11 oktober bildades i Uppsala en lokalavdelning för Vetenskap och Folkbildning. Lokalavdelningen utgörs av alla VoF-medlemmar i Uppsala län – i dagsläget 295 personer! Medlemsmöten ordnas måndagar ungefär två gånger i månaden på Biotopia i Vasaparken dit alla medlemmar är välkomna för att diskutera folkbildning, vetenskap och pseudovetenskap, nu närmast den 25/10, därefter den 15/11, 29/11 och 13/12. Den första styrelsen består av Gunilla Burell (ordf), Roland Uhrberg (sekreterare/kassör), Per Johan Råsmark (vice ordf), Birgitta Ericsson, Fredrik Julihn, Rikard Enberg och Dan Larhammar.

One response to “Lokalavdelning i Uppsala

 1. Hej!

  Mitt namn är Natalia Glowniak och jag arbetar på Folkuniversitetet. Vi är ett politiskt, religiöst och facklig obundet studieförbund som bland annat arbetar med att stödja föreningar och privatpersoner som bedriver egen folkbildande verksamhet – t.ex. studiecirklar, föreläsningar eller kulturverksamhet i bred bemärkelse. Vi är en icke-vinstdrivande stiftelse med anknytning till universitets- och studentvärlden.

  Jag hör av mig till dig för att jag tror att vi skulle kunna stödja verksamheten som bedrivs hos er på VoF. Det kan handla om ekonomisk ersättning för era utlägg, marknadsföring, arvodera föreläsare, kurser i ledarskap, att låna lokaler eller annat ni har behov av. Om detta låter intressant får du gärna höra av dig, så kanske vi kan styra upp ett förutsättningslöst möte så att jag kan berätta mer om hur ett samarbete kan se ut?

  Vi samarbetar redan idag med ett stort antal föreningar, nationer och andra grupper och är en betydande finansiär för dessa verksamheter. Poängen är att ni ägnar er åt verksamheten och vi hjälper er att rapportera den så ni kan få bidrag för det ni gör!

  Hoppas det låter intressant och att vi kan stödja VoF framöver!

  Allt gott
  /Natalia

  ps. Jag såg att hela VoF söker sponsorer till konferensen i Stockholm. Ett tips är att kolla med Folkuniversitetets kontor i Stockholm om de kan hjälpa till. De gör de säkert!

Comments are closed.
Vetenskap och Folkbildning