post id: 25005
    cats: 1
    out: 1
    tn: https://loremflickr.com/960/480/nature,sky,clouds?lock=25005
  
Medlemsnytt

Kallelse till årsmöte 2021

Kallelse

Medlemmarna i Vetenskap och Folkbildning kallas till årsmöte lördagen den 29 maj 2021 kl. 10.30. På grund av den pågående COVID-19-pandemin kommer även detta årsmöte att genomföras online. Årsmötesförhandlingarna sker via kommunikationsverktyget Zoom, precis som förra året. Zoom-mötet är öppet för anslutning från kl. 10:15.
Detaljerade instruktioner och lösenord skickas ut till anmälda senast 27 maj.

Obligatorisk anmälan

För att säkerställa att den som ansluter till det digitala årsmötet är medlem i föreningen så ber vi alla som vill närvara på årsmötesförhandlingarna att föranmäla sig senast 20 maj 26 maj genom att logga in på Föreningshuset (http://forening.foreningshuset.se/vof/loggain) och klicka på fliken “Evenemang”.
(Den som saknar lösenord hos Föreningshuset kan skapa ett nytt genom gå till och klicka på ”Inget lösenord”, så skickas ett nytt via e-post. För frågor av teknisk natur, var vänlig kontakta kansli@vof.se)
Instruktioner och lösenord för att ansluta till årsmötesförhandlingarna via Zoom skickas ut till anmälda medlemmar senast 27 maj. Alla som vill är välkomna att delta i den s k FSAF-aktiviteten (Få Skiten Att Funka) på kvällen 28 maj för att lösa eventuella tekniska problem (se Program och bilagor).

Diplom FolkbildareEfter års­mötes­förhand­lingarna finns möjlighet att delta i ytterligare aktiviteter som består av en presentation av Årets folkbildare 2020. Dessa aktiviteter kräver ingen föranmälan utan visas via Twitch på denna länk: https://www.twitch.tv/vof_online

Denna kallelse och länkar till övriga dokument finns här: https://www.vof.se/blogg/kallelse-2021/

Vi hälsar er varmt välkomna till ett givande och trevligt årsmöte!

Vetenskap och Folkbildnings styrelse
genom Pontus Böckman, ordförande

Länkar:
Verksamhetsberättelse 2020
Årsredovisning 2020
Program och övriga bilagor
Revisionsberättelse 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vetenskap och Folkbildning