post id: 11171
    cats: 1
    out: 1
    tn: https://loremflickr.com/960/480/nature,sky,clouds?lock=11171
  
Aktuellt

Vinn biljetter till European Skeptics Congress 2017!

ESC Wroclaw 2

Vad är European Skeptics Congress?

The European Skeptics Congress är årets stora skeptikerevenemang i Europa och arrangeras vartannat år av ECSO, The European Council of Skeptical Organisations. Årets kongress är det 17:e i ordningen och infaller den 22-24 september i den anrika polska universitetsstaden Wroclaw.
Bland talarna märks bland andra Massimo Polidoro, Sanal Edamaruku, Susan Blackmore, Sophie Vanthournout, Susan Gerbic och många, många fler, inklusive James “The Amazing” Randi som enligt egen utsago gör sin sista Europa-turné!
Evenemanget, som i år samarrangeras av de polska och tjeckiska skeptikerföreningarna, är på engelska och samlar alla prominenta skeptiker från hela Europa!

Vad lottas ut?

För att underlätta för VoFs medlemmar att delta i kongressen lottar VoF ut 15 biljetter till sina medlemmar. Varje biljett ger fritt tillträde till alla tal och paneldebatter under de tre dagarna (värde 100 Euro). Tre av biljetterna är dessutom Galabiljetter (värde 150 Euro) som förutom evenemangen också inkluderar lördagskvällens Galakryssning på floden Odra inklusive middag och underhållning!  (De som vinner en vanlig biljett kan lätt betala till 50 Euro för Galakryssningen). Alla vinnare får också chansen att på plats träffa teamet bakom the European Skeptics Podcast och har då chansen att få bli intervjuade för ett podcast-avsnitt på plats under kongressen!

Vem kan vinna biljetter?

Både gamla och nya medlemmar i VoF kan vara med i utlottningen under förutsättning att de betalat sin medlemsavgift senast 10 augusti 2017. Om man inte är medlem nu kan man lätt bli det här och därmed kvalificera sig för att delta i utlottningen (se nedan). En vunnen biljett gäller för en person. Resa, uppehälle och andra omkostnader betalas och arrangeras av vinnaren själv.

Hur gör man?

  1. Se till att du är medlem och att du har betalat medlemsavgiften. Du kan bli medlem här. Ha ditt medlemsnummer tillhands. (Om du inte vet ditt medlemsnummer, så står det tryckt på baksidan av ditt senaste nummer av Folkvett. Du kan även logga in på http://forening.foreningshuset.se/vof/loggain och se dina uppgifter där)
  2. Gå till detta formulär senast den 10 augusti 2017 och fyll i din ansökan
  3. Vinnarna dras slumpmässigt och meddelas via email senast 15 augusti 2017

Lycka till!

One response to “Vinn biljetter till European Skeptics Congress 2017!

Comments are closed.
Vetenskap och Folkbildning