post id: 12515
    cats: 1
    out: 1
    tn: https://loremflickr.com/960/480/nature,sky,clouds?lock=12515
  
Aktuellt, Bokmässan

Välkommen att besöka VoF i monter D04:34 på Bokmässan!

Nu är det äntligen dags för årets Bokmässa i Göteborg! Under fyra hektiska dagar – 26-29/9 – står medlemmar i VoF från hela landet redo att möta våra besökare. Alla är välkomna, medlem som ännu ej medlem. I montern kommer det att bjudas på föreläsningar och du kan köpa böcker, tidskrifter och tishor med vårt motto ”Jag är skeptisk” i vita, vänliga bokstäver på framsidan. Passa på att tjôta med skeptiker live i montern och utmana oss gärna med frågor och funderingar. Det vi inte vet och kan kommer vi att hjälpa till med att finna svaret på.

Programpunkterna för årets mässa hittar du i evenemangskalendern här på vår hemsida eller på Facebook. Har du frågor så går det bra att slänga iväg ett mail till Staffan eller Karin så hjälper de dig gärna!Mer information om Bokmässan hittar du här!

Varmt välkomna till årets Bokmässa på Svenska Mässan i Göteborg. Närmaste hållplats med buss och spårvagn är Korsvägen. Inträdesbiljett löser du i entrén och sen är det bara att knalla bort till D04:34 och hänga med Sveriges samlade skeptiker.

Vetenskap och Folkbildning