post id: 34285
    cats: 1
    out: 1
    tn: https://loremflickr.com/960/480/nature,sky,clouds?lock=34285
  
presslink

Fint, fult och pengar, 25 januari 2024

51. Hentai-vibb i Europaparlamentet

Utdrag (ca 00:43:15)

Isabella Löwengrip: För jag tror att många kvinnor som söker sig till Balivärlden är ju för att man söker mening. Att man känner en form av oro om saker och ting. Man söker ett samband, man känner en form av oro om saker och ting. Man söker ett sammanhang. Ett community. Jag som gillar Vetenskap och Folkbildning, jag känner inte det här kvinnliga communityt. Vi har liksom ingen gäng att hänga med. Där känner jag, att där kan vi skapa ett sånt community. Jag saknar ett sånt gäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vetenskap och Folkbildning