Vetenskap och Folkbildning

För kritiskt tänkande och mot pseudovetenskap sedan 1982.

FUNDERA

Alla påståenden är värda att fundera kring – både sådana du hör för första gången och sådana du accepterat sedan barnsben. I VoF hjälper vi varandra att hitta forskning och fakta som reder ut begreppen.

DISKUTERA

I VoF älskar vi att diskutera! Ingen frågeställning är korkad eller uttjatad. Världen utvecklas hela tiden och för att kunna utvecklas med den måste vi vara öppna för debatt och diskussion.

AGERA

Man kan agera för någonting man tycker bör stödjas (som forskning eller folkbildning) eller emot någonting man tycker är fel (som kvacksalveri eller hälsobluffar). I VoF hjälps vi åt att föra samhället åt ett mer vetenskapligt håll med dessa verktyg.

SKRIV I FORUMET

Har du råkat ut för någon misstänkt bluff? Vill du ha tips på hur du ska handskas med en släkting som bränner alla pengar på medium? Är du nyfiken på vad forskningen egentligen säger om fullmånen? Oavsett om du vill ställa frågor, berätta om en upplevelse eller ta del av andras, är du varmt välkommen till vårt forum.

DISKUTERA PÅ FACEBOOK

Vill du diskutera på en plattform där du redan är medlem? I vår Facebook-grupp finns över 30 000 medlemmar med vitt skilda åsikter. Sök i gruppen och läs tidigare diskussioner eller släng ut din egen fråga. Man behöver inte vara medlem i föreningen för att gå med i Facebook-gruppen. Det viktigaste är att du är nyfiken och villig att lyssna på andra!

Senaste inläggen

[lvca_portfolio image_linkable=”true” taxonomy_filter=”category” display_title=”true” display_post_date=”true” filterable=”true” per_line=”5″ per_line_tablet=”2″ per_line_mobile=”1″ gutter=”20″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″]
Vetenskap och Folkbildning