post id: 34869
    cats: 1
    out: 1
    tn: https://loremflickr.com/960/480/nature,sky,clouds?lock=34869
  
Skeptisk måndag

VoF vägg­alman­acka

Almanacka

Det är tuffa tider för alla föreningar nu och det krävs att tänka utanför ramarna för att nå igenom mediabruset.

VoF har därför fattat ett beslut om att anta en ny, lockande approach med målet att attrahera nya medlemmar ur en bredare allmänhet: vi ska visa att vetenskap är sexigt.

I enlighet med detta har vi tagit fram en väggalmanacka där riksstyrelsens ledamöter representerar varsin månad och lyfter fram den “heta” delen av just sitt expertisområde. Hur kan man motstå fingerfärdigheten hos en illusionist eller den välkammade mustaschen hos en biokemist? (Prydlig ansiktsbehåring är viktig för att uppnå respekt inom naturvetenskaperna.) Varför ska man tömma plånboken på mossig psykoanalys när man kan välja en evidensbaserad psykologisk behandling på en strand i solnedgången?

Stötta vår rörelse genom att köpa vår kalender! Sätt gärna upp den på en framstående plats på köksväggen för att väcka vänners och familjemedlemmars passion för kunskap. Kalendern är dessutom unik på så sätt att den sträcker sig från 1 april 2024 till 31 mars 2025.

Ni finner den i VoF:s webbshop för endast 314 kr (ex moms).

(Naturligtvis kan du stötta oss på det mer konventionella sättet genom att bli medlem om du ännu inte är det.)

Med vänliga hälsningar,

Vetenskap och Folkbildning
 

Skeptisk måndag med VoF
Varje måndag publicerar vi ett blogginlägg om ett ämne som berör våra intresse­områden, dvs vetenskap, pseudo­vetenskap, myter, kon­spirations­teorier eller skeptiker­rörelsen som sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vetenskap och Folkbildning