Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skeptikerpub STHLM – Ödleversionen

8 april, 2017,17:00 - 22:00

Skeptikerpub STHLM – Ödleversionen. Består världens hemliga ledarskikt av utomjordiska ödlor? Eller kommer ödlorna ursprungligen från jorden, och hela utomjordingsgrejen är egentligen ett villospår? Kan de vara så att de egentligen på nåt sätt tagit sig in i alla människor hjärnor och sitter där och baksäteskör oss? Lördagen den 8 april får du och dina skeptikerkompisar kräla er till The Londoner för att utforska detta och andra ämnen.

Denna gång kommer vi få lyssna på Dan Katz som kommer att berätta om psykologiska missuppfattningar, framför allt sådana som en del poppsykologer gillar att sprida. Vi kommer också att få höra om hans nyligen utkomna bok – Ödlan i huvudet – där han berättar om hur det egentligen ligger till. Som att det faktiskt bor en ödla i ditt huvud. Boken kommer att finnas till försäljning under kvällen.

Dan har tidigare arbetat inom vuxenpsykiatrin men driver nu en privat mottagning i centrala Stockholm. Förutom behandling och handledning undervisar Dan i KBT på utbildningar hos Karolinska Institutet. Han sitter även i rikstyrelsen för Vetenskap och Folkbildning.

Föreläsningen startar ca 19:30 men puben öppnar kl 18:00 för mat, dryck och samtal. Vi håller till i källaren, så det är bara att haka av det eventuella repet framför trappen och kliva ned i gemenskapen.

Detaljer

Datum:
8 april, 2017
Tid:
17:00 - 22:00
Vetenskap och Folkbildning
Added to cart.

SHOPPING CART

×

Cart is empty

  Loading...
  Back to cart

  CHECKOUT

  Please complete your shipping and payment details below.

  Shipping & Billing Information

  Payment Information


  OR

  Thanks for your order!

  We just sent your receipt to your email address, and your items will be on their way shortly.

  Oops, payment failed.

  It looks like your order could not be paid at this time. Please try again or try a different card.

  Powered by WP Stripe Cart.