Riksstyrelsen

Styrelsen kan nås via riksstyrelsen@vof.se.

Ordförande Linda Strand Lundberg
ordforande@vof.se
Karlstad. Född 1976. Arbetar som utbildningshandläggare på Karlstads universitet.
Vice ordförande Peter Olausson
peter.olausson@vof.se
Göteborg. Född 1971. Författare och webbmaster.
Ordförande för VoF Göteborg.
Kassör Pontus Böckman
kassor@vof.se
Malmö. Född 1964. Civilekonom. Ordförande för VoF Skåne.
Gunilla Burell
gunilla.burell@vof.se
Uppsala. Född 1944. Undervisar i folkhälsa och beteendemedicin och forskar om stress och hjärtinfarkt på Uppsala universitet.
David Björnfot
david.bjornfot@vof.se
Sundsvall. Född 1980. Arbetar som IT-konsult. Inom VoF har David varit med och arrangerat skeptikerpubar och filmat på Pop Science Pub, och utanför föreningen driver han Sveriges största skeptiska podcast (kvackyou.se), figurerar stundvis i tidningen Bright som skribent, och är en mycket aktiv nätdebattör.
Karin Noomi Karlsson karin.karlsson@vof.se Göteborg. Född 1968. Fil mag och antagen som doktorand i litteraturvetenskap med inriktning mot retorik och äldre litteratur vid Göteborgs universitet. Jobbar för närvarande som teknikinformatör och utbildare. Hon har mångårig erfarenhet som lärare på gymnasiet och vid universitet och högskolor samt föreläser om bland annat retorik för företag och på forskningskonferenser.
Xzenu Cronström Beskow Göteborg. Född 1976. Har masterexamen i sociologi och mänskliga rättigheter, kandidatexamen i sexologi och psykologi. Aktiv i kampen mot rasism, sexism och homofobi, liksom fördomar, bigotteri och diskriminering baserade på kategorisering av människor. Driver wikin categorism.com, baserad på hens första masteruppsats. Intresserad av hur mänskligt tänkande fungerar eller går snett, på individ- eller samhällsnivå.
Dan Larhammar
dan.larhammar@vof.se
Uppsala. Född 1956. Professor i molekylär cellbiologi på Uppsala universitet. Forskar på evolution och hormoner och signalämnen i hjärnan som bl.a. styr aptit. Undervisar i neurobiologi och farmakologi. Granskar kreationism, alternativmedicin, parapsykologi m.m. Var ordförande för föreningen 1998-2004.
Kjell Strömberg
kjell.stromberg@vof.se
Örebro. Född 1952. Adjunkt i matematik och fysik på högstadiet. Aktiv i VoF Örebro. Har suttit i riksstyrelsen sedan 1994.
Webmaster Adrian Lozano
adrian.lozano@vof.se

Stockholm. Född 1970. Arbetar som systemutvecklare, men har tidigare även arbetat som gymnasielärare. Adrian var med och startade upp Stockholms lokalavdelning där han för närvarande är ordförande. Han är även medarrangör för det halvt oberoende Skeptikerpub Stockholm.

 Presskontakt Dan Katz
dan.katz@vof.se

Stockholm. Född 1955. Legitimerad psykolog och psykoterapeut. Deltagit i VoF’s arrangemang i Almedalen.

Eva Daskalaki
eva.daskalaki@vof.se

Uppsala. Född 1983. Forskare inom evolutionsbiologi. Hon är även aktiv som moderator på facebookforumet.

Du kan också nå styrelsen via kontaktformuläret nedan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Kontrollfråga: