Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Pizza-picknick med VoF Göteborg i Slottsskogen

14 juli, 2018,16:00 - 19:00

Vi hade tänkt ha vår skeptiska grillkväll i Slottsskogen men då vädergudarna på SMHI inte lyckas med att hålla oss med klassiskt göteborgsväder (regn från sidan, ihållande vind, dimma och 17,5 grader i solen) så är det eldningsförbud vilket innebär att engångsgrillar inte är att tänka på. För att ni inte ska missa tillfället att träffa en skeptiker IRL har vi nu bestämt oss för att omforma grillkvällen till en pizza-picknick.

För att delta så går du till lämplig pizzeria i närheten av Azaleadalen (finns exempelvis vid Majvallens hållplats), köper med dig den pizza du är sugen på och kommer bort till oss andra VoFfare. Vi kommer att sitta på gräset på samma ställe som tidigare, ungefär mitt emot ingången till  Azaleadalen mot skogen till. Vi postar en karta i Facebook-eventet samma dag när vi har packat upp. Vi ses från kl 16.00 och skulle det bli regn, snö eller hagel så omgrupperar vi oss till lämplig pizzeria i närheten. Grabba tag i familjemedlemmar, polare och annat löst folk och kom och umgås med VoF!

Varmt välkomna önskar Göteborgs lokalstyrelse!

Uppdatering: Jag (Karin, ordförande Göteborg) tänker handla på Pizzeria Emona som ligger vi Majvallens hållplats. För dig som har svårt att hitta i Slottsskogen eller som inte vet var du handlar pizzan i närheten så kan jag rekommendera detta ställe. Jag är där kl 15.30 om någon vill ansluta. Och om vädergudarna är emot oss så kan vi sitta på just detta ställe. http://www.emonarestaurang.se/ 

Detaljer

Datum:
14 juli, 2018
Tid:
16:00 - 19:00

Plats

Slottsskogen
Gothenburg,

Arrangör

VoF Göteborg
Vetenskap och Folkbildning