Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Besök VoF:s monter på Bokmässan i Göteborg

27 september, 2018,08:00 - 30 september, 2018,17:00

Vetenskap och Folkbildning kommer även i år att ha en monter på Bokmässan (monter D04:33) där vi kommer att sälja böcker, hålla föreläsningar och prata med nyfikna mässbesökare. Bokmässan är vår största kontaktyta mot allmänheten och du som besökare har nu chans att prata skepticism med oss, köpa tishor och böcker och delta i quiz med fina priser. Vill du dessutom hjälpa till under mässdagarna så är vi tacksamma.

Vad behöver vi då hjälp med?

  • Dagen innan mässan ska montern byggas och då behöver vi folk som hjälper till att lyfta möbler och böcker på plats och som hänger upp affischer och banderoller. Vi brukar börja runt kl. 16:00 med det arbetet och fortsätter tills dess att montern är klar, vilket tar 2-4 timmar beroende på hur många vi är.
  • Under mässdagarna ska montern bemannas under hela öppettiden och mässan öppnar varje dag kl. 9:00. Det innebär att den som ska vara med och öppna för dagen måste vara på plats en stund i förväg för att kolla att allt material finns på plats och att vår iZettle funkar som den ska. Bok- och tröjförsäljning, svara på frågor och umgås med skeptiker är det som sker hos oss under mässdagarna. Vi har inbjudna föreläsare som pratar om vetenskapligt relaterade ämnen och det brukar bli både trolleri och quiz på schemat.
  • På söndag efter att mässan har stängt behöver vi hjälp med att demontera montern och bära böcker och prylar till bilarna. Efter att detta arbete är avklarat – det brukar gå riktigt fort – brukar vi samlas på Bishop’s Arms på Avenyn för en liten eftersläckning, en stund att reflektera över årets mässa över en bit mat och lite dryck.

Ett eller flera pass spelar ingen roll, vi är glada för varje insats som hjälper oss med vårt deltagande på Bokmässan.

Hör av dig till oss!

Vill du göra en insats för VoF på årets mässa, få chansen att tjôta med massa pratglada besökare och lyssna på intressanta föredrag? Vill du lära känna några nya med-VoFare? Hör av dig till vår personalchef Staffan Lückander på staffan.luckander@vof.se så blir vi glada. Vi ses i Göteborg i september!

Styrelsen för VoF Göteborg

Detaljer

Start:
27 september, 2018,08:00
Slutar:
30 september, 2018,17:00
Evenemang Kategori:
Vetenskap och Folkbildning